Prima pagina - Despre Bucharest Industrial Park

Proiectul « Bucharest Industrial Park » a demarat în anul 2000 prin achizitionarea de teren în zona comunei Bolintin Deal, judetul Giurgiu, fiind in momentul de fata, proprietar a 102 hectare de teren. A urmat realizarea unui studiu de fezabilitate privind construirea unui parc industrial, prin care s-a demonstrat fezabilitatea proiectului din punct de vedere tehnic si financiar.

În cursul lunii iulie 2002, societatea-administrator, Universal Management srl constituita în acest scop, a obtinut titlul de parc industrial emis prin ordinul Ministrului Dezvoltarii si Prognozei (actualmente Ministerul Internelor si Reformei Administrative).

Terenul este desemnat ca parc industrial, fiind o categorie juridica care a fost creata pentru stimularea activitatii economice si sociale, pentru facilizarea schimbului de tehnologie , atragerea de investitii si încurajarea ocuparii fortei de munca.

Etapa imediat urmatoare a fost dedicata identificarii de parteneri prin care sa se asigure realizarea efectiva precum si finantarea lucrarilor aferente parcului industrial.

Proiectul vizeaza realizarea unei locatii la standarde europene de calitate pentru firmele românesti si internationale interesate sa îsi desfasoare activitatea industriala si logistica în zona Bucurestiului.

În afara de calitatea lucrarilor de constructie si a echipelor care vor fi implicate pe parcursul derularii proiectului, un element esential îl reprezinta acela de a oferi pachete de servicii cât mai diverse si mai bine adaptate nevoilor clientilor parcului. Se va cauta sprijinirea clientilor parcului pentru o eficentizare maxima a functionarii acestora.

O limitare majora care se va impune înca din faza de selectie a posibilor clienti, va fi aceea de a nu genera o sursa de poluare în cadrul parcului industrial.

Bucharest Industrial Park este locatia perfecta pentru extinderea businessului companiei dumneavoastra si va pune la dispozitie cele mai performante facilitati în vederea asigurarii unei afaceri de succes.

VA ASTEPTAM SA COLABORAM !

Noutati

03.10.2013 H.Essers a finalizat constructia noului depozit de 30000mp in BIP

18.01.2013 H.Essers a cumparat 5ha de teren in BIP